Pazartesi, Şubat 02, 2009

Depresyon Kuaforu


bu depresyon kuaforu, erkeklerde olmamasina (hos erkekler kuafore gitmez.. delikanli adam berber'e gider) ragmen gozlemledigim kadar kadinlara mahsus bir kuafor cesididir..hop ben dedim oldu.. hatta sermayeyi tutturursam direk bu adla bir kuafor acabilirim..

öncelikle kesinlikle kadina önemli oldugunu hissettirmeli, tek musteri oymus gibi davranmalisiniz.. ama tek musteri o olmamali.. kadinlar bu konuda biraz sakatlar.. sunu isterler ama onu pek de istemezler mesela.. o yüzden kalabalik bir dükkanda oncelikli musteri olmasini saglamalisiniz.. ama arada bir dakika deyip uzaklasmalisiniz ki kendisini baskalarinin hakkini caliyormus gibi hissetmesin..

hep destek tam destek politikasi geregince "saclari nasil kesersem keseyim cok güzel olacaklar" diye gazlamalisiniz.. "aman tanrim bunu yanlis yaptim ama kismete bak ne kadar güzel durdu" demek mükemmel olacaktir.. kadina talihsizlikler icinde güzelligi yakalama fikri vermis olursunuz..

sonrasinda ciddi bir ücret almali.. zira kadin oyle ucuz seylere gelemez.. hele depresyondayken hic.. bu arada saci keserken arada erkekler ve hayat hakkinda agza alinmayacak seyler soyleyebilirsiniz..

erkekler icin ise depresyonla bas etmenin en güzel yolu erkek arkadaslarla disari cikip kari kiz muhabbetine girmek.. o kadar sığız..