Çarşamba, Haziran 20, 2012

polisten korkuyorum



bugün yaşanan olay, yani istanbulda, durduk yere bir adamın ailesi önünde 5 tane polis tarafindan dövülmesi münferit denecektir.. binlerce polis içinde 5 tanesi yapmistir denecektir.. kanmayın buna.. yalandır..



farkli zamanlarda bizzat sizin başınıza gelebilir bu iş.. mesela 155 i arayabilirsiniz.. hop gelir polis yan eve hirsiz girmis dersiniz.. o an eger sizin hirsiz olmadiginiza inanirsa dünya tatlisidir.. türk polisi o zaman güllerle ciceklerle sey edilmelidir.. ama mesela siz yolda evinize giderken, evinizin yolunun üzerinde birisinin evine hirsiz girmisse, hop gelmisse polis ve siz o polisin gelme aninda o evin onunden geciorsaniz yaziktir.. türk polisi o zaman size "cikar lan kimligini" der.. cünkü hirsizsinizdir siz o an.. polis oyle bir yargiya varmistir.. "ne dinlion lan gece gece orospu cocugu" deme hakki kendisindedir o an.. cunku siz hirsiz girmis evin sokagindan gecmek gibi bir sey yapmissinizdir.. o an tokat da atabilir.. türk polisi zira suclunun tepesine inmek, ve masum vatantasin haklarini ölesiye korumak gibi bir ozellikle donanmistir..

özünde türk polisinin ilk düsündügü neyse o dogrudur.. sucluysaniz orospu cocugu, sucsuzsaniz hanfendi beyfendisinizdir.. bu kararlarin normal insan mantigina gore verilmesine gerek yoktur. öyleysinizdir, olmussunuzdur, bitmistir.. türk polisi sizi vatan kahramani goruorsa,mesela bir ermeni yazarı öldürdünüz diye, elinize bayrak verip kahraman ilan edebilir.. veya haklarınızı arayan bir tekel işcisi, cocuguya maça gelen ve olayların içinde kalan bir baba veya taksimde 1 mayista acikmis yemek yiyor olabilirsiniz.. o an polis size tokat atabilir.. gicigina gitmissinizdir, orospu cocugusunuzdur.. olabilir.. bunun rasyonel bir aciklamasi yoktur işte. türk polisi dogrudur! yollar türk polisinindir, haklar, hukuklar her şey polisindir.. polis sizi insan olarak göremeyebilir, çok çalışır, çok az maaş alır, siz ne hakla o vakit dahi insan haklarindan bahsedebilirsiniz ki?


türk polisi'nden korkuyorum ben.. ürküyorum polis gördüğümde.. keşke birisi beni türk polisinden korusa ve madem ki yukardaki fotoyu koydum, onun gerçekliğine yakışan bir şey dileyeyim: keşke bizim zenginlerimiz, ebru şancı misali kadınların peşinde koşmak yerine, elalemin zenininin batman olduğu, ironman olduğu gibi bir şey olsa.. işte o zaman kendimi güvende hissederdim..

not: berberde karsilastigim çevik kuvvetten arkadas "behzat ç döverken iyi, biz döverken ovvvv" derken o kadar salak gözüküyorsun ki!